Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Jaa tämä sosiaalisessa mediassa

Perinteitä vaalien, ympäristöä arvostaen

Hyvin palvellut huonekalu ansaitsee entisöinnin tai uuden verhoilun. Entisöinti on kulttuuriperinnön vaalimista, ympäristön arvostamista ja kierrätystä. Kulunut tai rikkoutunut vaate voidaan herättää henkiin korjauksella ja muodistamisella. Kodin sisustus saa vaihtelua uusilla verhoilla ja tyynyillä. Me PatinaWillassa osaamme tämän homman.

Entisöinti- ja ompelupalveluiden lisäksi innokkaat käsityöharrastajat voivat hankkia PatinaWillasta alan tarvikkeet. Kysy lisää!

 

Entisöintipalvelu

Huonekalun entisöinti ja verhoilun uusiminen toteutetaan vanhaa kunnioittaen laadukkailla materiaaleilla. Entisöintityössä on monta työvaihetta, jotka tehdään kaikki käsin. Aluksi tehdään huonekalun kuntoarvio ja lasketaan uuden kankaan menekki. Näiden tietojen perusteella voidaan tehdä verhoilun kustannusarvio.

Varsinainen käsityö aloitetaan vanhan päällysteen purkamisella. Sen alta voi löytyä paljon uusittavaa, joten pelkkä uusi verhoilu ei aina riitä. Varsinkin istuimen jousitus vaatii usein kunnostusta. Entisöinti on ekoteko! Tutustu työnäytteisiimme.

PatinaWilla tekee yhteistyötä samoissa liiketiloissa toimivan Saganin kanssa, josta mm. saadaan huonekaluissa tarvittavat laadukkaat verhoilukankaat kätevästi.

Kysy lisää!

 

Ompelupalvelu

PatinaWillan ompelupalvelut kattavat turkistyöt, sisustustekstiilit, vaatteiden korjaukset, muodistukset, vetoketjun vaihdot ja kaikenlaiset ompelutyöt asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Vanha vaate jatkaa tarinaansa korjattuna tai päivitettynä tämän päivän vaatimuksiin. Tämä on myös ympäristöystävällistä! Osaavat kädet taitavat lisäksi mopon ja moottoripyörien satuloiden päällystämisen, veneiden ja asuntovaunujen patjojen päällystämisen, lampunvarjostimien valmistamisen sekä rottingin punonnan.

Kysy lisää!